Pannenkoekenhuis Bolle Jan

Pannenkoekenhuis Bolle Jan is een Restaurant gelegen aan Nordhornsestraat 137 in Denekamp.

Meer informatie over Pannenkoekenhuis Bolle Jan in Denekamp

Bij Bolle Jan, een gezellig pannenkoekenrestaurant, kun je nu via een link het interieur van het restaurant bekijken. Daarnaast kun je je verjaardag vieren bij Bolle Jan, waarbij je binnen een week een gratis naturel pannenkoek met knuffel krijgt. Op de nieuwe drankenkaart staan verschillende nieuwe drankjes. Bolle Jan is een familierestaurant dat al meerdere generaties bezoekers trekt. Ze hechten veel waarde aan traditie en plezier en gebruiken zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om hun ambachtelijke pannenkoeken te bakken. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Wil je weten wat Pannenkoekenhuis Bolle Jan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenhuis Bolle Jan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenhuis Bolle Jan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenhuis Bolle Jan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Pannenkoekenhuis Bolle Jan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenhuis Bolle Jan

Bezoekers bekeken ook