Partou Anemoonstraat

Partou Anemoonstraat is een Kinderdagopvang gelegen aan Anemoonstraat 3 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Anemoonstraat in Denekamp

Dit kinderdagverblijf bevindt zich op de Anemoonstraat 3 in Denekamp. Ze bieden een ontspannende babymassage, klimkussens voor dreumesen en creatieve activiteiten voor peuters. Daarnaast maken ze uitstapjes naar ouderen in de buurt. Het kinderdagverblijf heeft 2 groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid lezen voor meer informatie. De kosten voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van de rekentool. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van de Smallsteps B.V. algemene voorwaarden en ouders kunnen hun kind vrijblijvend inschrijven. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals peutergym en uitstapjes naar ouderen. Ouders worden op de hoogte gehouden via een app met foto's en berichtjes.

Wil je weten wat Partou Anemoonstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Anemoonstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Anemoonstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Anemoonstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou Anemoonstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Anemoonstraat

Bezoekers bekeken ook