Partou Brandlichterweg

Partou Brandlichterweg is een Kinderopvang gelegen aan Brandlichterweg 57 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Brandlichterweg in Denekamp

Dit kinderdagverblijf, genaamd Partou Brandlichterweg, is gevestigd aan de Brandlichterweg 57 in Denekamp. Ze bieden een ontspannen sfeer en vinden een goede balans tussen activiteit en ontspanning belangrijk. Er zijn verschillende activiteiten zoals peutergym, kinderyoga en muzieklessen, maar ook in de verschillende speelhoeken kunnen kinderen samen spelen. Er is een snoezelbox voor de allerkleinsten en een belevingstuin waar de kinderen kunnen ontdekken. Het kinderdagverblijf heeft vijf groepen, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur en er is parkeergelegenheid voor de deur. Er is ook informatie beschikbaar over het GGD-rapport, het pedagogisch beleid, de tarieven en de algemene voorwaarden. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteiten aan, zoals peutergym, kinderyoga, muzieklessen en babymassage. Ze communiceren met ouders via een app en sturen foto's en berichtjes.

Wil je weten wat Partou Brandlichterweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Brandlichterweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Brandlichterweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Brandlichterweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou Brandlichterweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Brandlichterweg

Bezoekers bekeken ook