Partou De Mare

Partou De Mare is een Kinderopvang gelegen aan Nieuwewemestraat 3 in Denekamp.

Meer informatie over Partou De Mare in Denekamp

Dit artikel beschrijft een kinderdagverblijf genaamd De Mare in Denekamp. Het kinderdagverblijf bevindt zich in het Kulturhus De Mare en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het kinderdagverblijf is klein en persoonlijk, met gezellige hoekjes om in te spelen en activiteiten zowel binnen als buiten. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd en kinderen blijven lang in dezelfde groep. Het kinderdagverblijf is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het kinderdagverblijf heeft een eigen slaapkamer en een grote box voor de allerkleinsten. Er is ook een GGD-rapport beschikbaar om de kwaliteit van het kinderdagverblijf te beoordelen. Het artikel bevat ook informatie over het pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden van het kinderdagverblijf. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het artikel eindigt met een beschrijving van hoe een dag in het kinderdagverblijf eruit ziet en een link naar een rekentool om de kosten van kinderopvang te berekenen.

Wil je weten wat Partou De Mare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Mare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Mare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Mare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou De Mare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Mare

Bezoekers bekeken ook