Partou de Veldkamp

Partou de Veldkamp is een Naschoolse opvang gelegen aan Churchillstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Partou de Veldkamp in Denekamp

De website van Partou de Veldkamp is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser in een andere taal staat, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. De locatie bevindt zich in Denekamp en is gevestigd in de gelijknamige basisschool. De groepsruimtes zijn huiselijk ingericht en de kinderen kunnen ook gebruik maken van tussenruimtes en de gymzaal. Er worden regelmatig activiteiten buiten de school georganiseerd, zoals uitstapjes naar het bos, museum of bibliotheek. Medewerkers van Partou halen de kinderen op van verschillende scholen in de omgeving. Op de bso wordt ervoor gezorgd dat de kinderen zich de hele dag vermaken en zich prettig voelen tussen de andere kinderen. Er is een app waar ouders de hele dag door kunnen zien wat hun kind aan het doen is. Daarnaast worden er veelgestelde vragen beantwoord, zoals welke scholen er worden opgehaald, hoe laat de bso open en dicht is, en hoe de GGD de opvang heeft beoordeeld. Er is parkeergelegenheid in de buurt en er gelden algemene voorwaarden voor de bso. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen. Met de rekentool op de website kunnen ouders berekenen wat de netto kosten zijn voor kinderopvang.

Wil je weten wat Partou de Veldkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Veldkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Veldkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Veldkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou de Veldkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Veldkamp

Bezoekers bekeken ook