Partou De Zevenster

Partou De Zevenster is een Kinderopvang gelegen aan Meester Muldersstraat 45 in Denekamp.

Meer informatie over Partou De Zevenster in Denekamp

De website is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Als je browser in een andere taal staat, kun je gebruik maken van de livechat om hulp te krijgen in je eigen taal. Op BSO De Zevenster in Denekamp is er altijd wel iets leuks te beleven na een drukke schooldag. De bso bevindt zich naast basisschool De Zevenster en biedt verschillende activiteiten aan, zoals hockeytraining, spelletjes in de gymzaal en workshops streetdance of kunstwerken maken. De medewerkers halen de kinderen op van school en brengen ze naar de bso. Ook is er voorschoolse opvang beschikbaar. Je kunt je kind inschrijven en een rondleiding aanvragen. Op de bso kunnen kinderen knutselen, koken en spelen met vrienden. Dankzij een app kun je als ouder de hele dag meekijken en blijf je op de hoogte van wat je kind doet. De bso is geopend vanaf sluitingstijd van school tot 18.00 uur, en op vakantie- en studiedagen van 7.00 tot 18.00 uur. Er is parkeergelegenheid in de buurt van de bso. De GGD heeft de naschoolse opvang beoordeeld en het meest recente rapport is beschikbaar. Ook is er binnenkort een pedagogisch beleid beschikbaar waarin staat hoe een opvangdag geruild kan worden, welke activiteiten er zijn en hoe er rekening wordt gehouden met het ritme van het kind. De tarieven voor kinderopvang in 2023 zijn afhankelijk van de persoonlijke situatie en kunnen berekend worden met behulp van.

Wil je weten wat Partou De Zevenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou De Zevenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Zevenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Zevenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou De Zevenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou De Zevenster

Bezoekers bekeken ook