Partou Huize Pardoes

Partou Huize Pardoes is een Kinderopvang gelegen aan Brandlichterweg 12 in Denekamp.

Meer informatie over Partou Huize Pardoes in Denekamp

Partou Huize Pardoes is een kinderdagverblijf in Denekamp dat kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze hebben aandacht voor de kwaliteiten van elk kind en organiseren dagelijks activiteiten binnen verschillende thema's. Het kinderdagverblijf heeft een groot pand met een buitenspeelterrein waar kinderen veilig kunnen spelen. Er zijn vier groepen waarin de kinderen worden opgevangen en het kinderdagverblijf is geopend van 07.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf lezen. De kosten van kinderopvang hangen af van de persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met behulp van een rekentool. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf stuurt foto's en berichtjes naar ouders via een app om hen op de hoogte te houden.

Wil je weten wat Partou Huize Pardoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Huize Pardoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Huize Pardoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Huize Pardoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Partou Huize Pardoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Huize Pardoes

Bezoekers bekeken ook