Pedicure Praktijk Lotte

Pedicure Praktijk Lotte is een Schoonheidssalon gelegen aan Clematisstraat 78 in Denekamp.

Meer informatie over Pedicure Praktijk Lotte in Denekamp

Pedicure Praktijk Lotte is een medische pedicure in Oldenzaal en Denekamp. Sinds 2016 bieden zij voetbehandelingen, gelnagels en verzorgende voetproducten aan. Ze staan bekend om hun goede service en beste kwaliteit. Bij Pedicure Praktijk Lotte kunt u terecht voor complete medische en cosmetische voetverzorging, zoals behandelingen voor diabetische, reumatische of spastische voeten en hoogwaardige voetverzorgingsproducten. Ze nemen altijd uitgebreid de tijd en bieden persoonlijke aandacht. Voor diabeten is er vergoeding voor medisch noodzakelijke voetzorg, maar cosmetische voetzorg wordt apart in rekening gebracht. Het team van Pedicure Praktijk Lotte bestaat uit Lotte Leferink, Simone Kemna en Yvonne Bos. Ze hebben praktijken in Oldenzaal en Denekamp.

Wil je weten wat Pedicure Praktijk Lotte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Praktijk Lotte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Praktijk Lotte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Praktijk Lotte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Pedicure Praktijk Lotte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Praktijk Lotte

Bezoekers bekeken ook