Recon Marketing Consultancy

Recon Marketing Consultancy is een Marketingconsultant gelegen aan Jongkindstraat 4 in Denekamp.

Meer informatie over Recon Marketing Consultancy in Denekamp

Wil je met je bedrijf een volgende stap zetten in (marketing)strategie en weet je niet waar je moet beginnen? René Nijmeijer, een ervaren marketingstrateeg, kan je helpen. Hij biedt behapbaar, laagdrempelig en helder advies, zonder moeilijke marketingtermen. Met zijn jarenlange ervaring bij grote retailers kan hij jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen. René begint met een quickscan van je organisatie en analyseert je huidige strategie, visie, missie en doelen. Vervolgens gaat hij in gesprek met de betrokken stakeholders en presenteert hij een eerste plan van aanpak. Na feedback werkt hij een adviesnota uit met duidelijke handvatten. René heeft al succesvolle projecten afgerond, zoals het geven van marketingadvies aan Procestechniek.nl en het opbouwen van de marketingafdeling van Kees Smit Tuinmeubelen. Hij werkt samen met partners en merken om prachtige resultaten te behalen. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hem opnemen via zijn website.

Wil je weten wat Recon Marketing Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recon Marketing Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recon Marketing Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recon Marketing Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Recon Marketing Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recon Marketing Consultancy

Bezoekers bekeken ook