Restaurant de Watermolen landgoed Singraven

Restaurant de Watermolen landgoed Singraven is een Restaurant gelegen aan Schiphorstdijk 4 in Denekamp.

Meer informatie over Restaurant de Watermolen landgoed Singraven in Denekamp

Restaurant de Watermolen is een uniek en authentiek restaurant gelegen naast de beroemde watermolen van Singraven op een prachtige locatie aan de Dinkel. De keukenbrigade serveert heerlijke gerechten met een seizoensgebonden en regionaal karakter. Ze bieden zowel lunch als diner, met keuzes voor iedereen, inclusief glutenvrije, lactosevrije, vegetarische en veganistische opties. Voor grotere gezelschappen zijn er verschillende alternatieven beschikbaar. Daarnaast kan het restaurant ook dienen als locatie voor diverse feesten en events, zowel zakelijk als privé. Ze hebben ook gerenoveerde rijksmonumenten op het landgoed waar gasten kunnen overnachten. Het restaurant heeft een uitstekende naam, jarenlange ervaring en een unieke ligging, wat garant staat voor een fantastische ervaring.

Wil je weten wat Restaurant de Watermolen landgoed Singraven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant de Watermolen landgoed Singraven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant de Watermolen landgoed Singraven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant de Watermolen landgoed Singraven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Restaurant de Watermolen landgoed Singraven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant de Watermolen landgoed Singraven

Bezoekers bekeken ook