Restaurant Eetcafé De Zaak

Restaurant Eetcafé De Zaak is een Restaurant gelegen aan Eurowerft 1 in Denekamp.

Meer informatie over Restaurant Eetcafé De Zaak in Denekamp

Restaurant Eetcafé De Zaak in Denekamp heeft een nieuw menu met verschillende gerechten, waaronder lunch, nagerechten, voorgerechten en hoofdgerechten. Het lunchmenu is beschikbaar van 11:00 tot 16:00 uur, terwijl het dinermenu beschikbaar is van 14:00 tot 20:00 uur. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om gerechten te laten bezorgen of af te halen. De openingstijden van het restaurant zijn maandag van 11:00 tot 20:00 uur, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 22:00 uur, en zondag van 9:00 tot 22:00 uur. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates, kunnen mensen het restaurant volgen op social media.

Wil je weten wat Restaurant Eetcafé De Zaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Eetcafé De Zaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Eetcafé De Zaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Eetcafé De Zaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Restaurant Eetcafé De Zaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Eetcafé De Zaak

Bezoekers bekeken ook