Restaurant Papillon Country Resort

Restaurant Papillon Country Resort is een Restaurant gelegen aan Kanaalweg 30 in Denekamp.

Meer informatie over Restaurant Papillon Country Resort in Denekamp

Bij Papillon Country Resort kun je genieten van heerlijk eten in het restaurant. Het team biedt veel aandacht en service aan de gasten en bereidt het eten met passie en liefde. Op de menukaart staan gerechten met Italiaanse smaken, maar ook gerechten voor jonge gasten en gasten met speciale dieetwensen. Naast het eten kun je ook ontspannen in knusse zithoekjes en een woonkamer, onder het genot van een drankje en een hapje. Je kunt er ook voor kiezen om maaltijden af te halen en op je eigen terras te eten. Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijt voor de gasten. Je kunt ervoor kiezen om langs te gaan bij het restaurant wanneer je wilt, maar je kunt ook een half pension boeken waarbij het ontbijt en diner inbegrepen zijn. De kosten hiervoor zijn €46 per volwassene en €19 per kind per dag.

Wil je weten wat Restaurant Papillon Country Resort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Papillon Country Resort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Papillon Country Resort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Papillon Country Resort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Restaurant Papillon Country Resort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Papillon Country Resort

Bezoekers bekeken ook