Ristorante Il Municipio

Ristorante Il Municipio is een Italiaans restaurant gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Ristorante Il Municipio in Denekamp

Ristorante Il Municipio, gelegen in hartje Denekamp, is een modern en hip Italiaans restaurant dat is gevestigd in het oude gemeentehuis. Het restaurant biedt een Italiaanse ambiance, klassieke gerechten en een gezellig boomgaardterras. De Italiaanse kok Giacomo en gastvrouw Roberta, beiden van Italiaanse origine, delen graag hun passie voor Italië en gebruiken streekproducten uit zowel Italië als Twente om de kwaliteit te waarborgen. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor diner en afhaal. Daarnaast is de raadszaal van het hotel beschikbaar voor huwelijken, vergaderingen, feesten en koffietafels. Voor cadeautips is er de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen bij Hotel De Schout, die besteed kunnen worden bij Ristorante Il Municipio. Verder biedt het hotel accommodaties voor verschillende evenementen en is er een adres, contactgegevens en handige informatie te vinden op hun website. Het restaurant heeft positieve beoordelingen ontvangen op Google, Zoover, Booking.com en Tripadvisor.

Wil je weten wat Ristorante Il Municipio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Il Municipio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Il Municipio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Il Municipio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Ristorante Il Municipio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante Il Municipio

Bezoekers bekeken ook