Rob's Vers Shop

Rob's Vers Shop is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Ootmarsumsestraat 13 in Denekamp.

Meer informatie over Rob's Vers Shop in Denekamp

Bij Rob's Vers Shop kunt u al meer dan 20 jaar terecht voor de lekkerste verse groente, fruit en kaas. Naast een ruim assortiment aan rauwkostsalades, kant-en-klaar maaltijden, gesneden groenten en soepen, bieden ze deze week ook Poldergoud Voorgegaarde Aardappelen aan voor €1,19 per soort. U kunt de kwaliteit van de producten proeven door langs te komen in de winkel aan de Ootmarsumsestraat 13 in Denekamp. Mocht u liever niet naar de winkel gaan, dan is er ook een bezorgservice beschikbaar. Bovendien kunt u bij Rob's Vers Shop ook fruit bestellen voor uw werknemers om hen gezond te houden. Het assortiment van de winkel is uitgebreid met kaas, noten, soepen, stamppotten, rauwkostsalades, gesneden groenten en eenpansgerechten. Daarnaast bieden ze ook fruit- en delicatessemanden, hapjesschalen en BBQ-partijtjes aan. Bij Rob's Vers Shop kunt u ook genieten van heerlijke rauwkostsalades, kant-en-klaar maaltijden en desserts. De winkel is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 13 in Denekamp en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Rob's Vers Shop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rob's Vers Shop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rob's Vers Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rob's Vers Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Rob's Vers Shop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rob’s Vers Shop

Bezoekers bekeken ook