Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp

Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp is een Schaatsclub gelegen aan Nordhornsestraat 37 in Denekamp.

Meer informatie over Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp in Denekamp

Een groep van 15 IJsvogels reisde naar Techendorf nabij de Weissensee om daar te schaatsen. Het ijs werd getest en de eerste rondjes werden gereden. Door sneeuwval was de schaatsbaan niet begaanbaar, maar de ijsmeester zorgde ervoor dat er toch geschaatst kon worden. Op woensdag werd er gekeken naar de profs en op donderdag was het weer winterachtig. Op vrijdagochtend stonden 13 IJsvogels aan de start om 23 rondjes van 8,7 km af te leggen. Het ijs werd steeds slechter en er waren veel valpartijen. Een aantal deelnemers stapte uit voor hun eigen veiligheid. Uiteindelijk behaalden enkele IJsvogels het Alternatieve Elfstedenkruisje na het volbrengen van 200 km. Na de tocht werd er gegeten en werden de prestaties gevierd. Daarna gingen de IJsvogels weer naar huis. Daarnaast deden 9 IJsvogels mee aan langebaanwedstrijden en maakt een andere groep zich klaar voor een toertocht op de Weissensee. Er worden in totaal 4 toertochten georganiseerd, waarvan er 2 zijn afgelast vanwege sneeuwval. Er is goede hoop dat de toertocht van vrijdag wel doorgaat.

Wil je weten wat Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaatsvereniging De IJsvogels Denekamp

Bezoekers bekeken ook