Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen is een Schoenenwinkel gelegen aan Eurowerft 6 in Denekamp.

Meer informatie over Schuurman Schoenen in Denekamp

Schuurman Schoenen in Denekamp is een bekende en geliefde winkel in de regio. De winkel, voorheen bekend als Benerink Schoenen en Sport, werd in 1995 overgenomen door Schuurman Schoenen. Ze hebben een ruime winkel met een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen. Het personeel is deskundig en klantvriendelijk, en veel medewerkers werken al jarenlang bij de winkel. Het team bestaat onder andere uit Ria Bos, die al meer dan 30 jaar manager is, en Jolanda, die al meer dan 20 jaar bij de winkel werkt. Ook Ria Loohuis, Janete, Kelly, Eline en Tara zijn enthousiaste medewerkers die graag klanten helpen bij het vinden van de perfecte schoenen. Denekamp is een gezellig dorp met een mooi centrum en prachtige natuurlijke omgeving. Samen met Ootmarsum en Weerselo vormt het de gemeente Dinkelland. In de winkel zijn diverse merken verkrijgbaar en klanten kunnen ook online shoppen. Daarnaast biedt Schuurman Schoenen een nieuwsbrief aan waarin informatie wordt gegeven over de nieuwe collectie en de beste aanbiedingen.

Wil je weten wat Schuurman Schoenen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schuurman Schoenen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schuurman Schoenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schuurman Schoenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Schuurman Schoenen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schuurman Schoenen

Bezoekers bekeken ook