SDC'12

SDC'12 is een Voetbalclub gelegen aan Kappelhofsweg 12 in Denekamp.

Meer informatie over SDC'12 in Denekamp

Bij SDC '12 is de sportieve ochtend begonnen met loop- en coördinatietraining. Ook zijn de scheidsrechters bedankt voor hun inzet. Daarnaast is de Grote Clubactie van 2023 van start gegaan. In het laatste nieuws wordt vermeld dat er betaald kan worden in de kantine en dat er een "Man of the Match" wordt gekozen. Verder zijn er groepssponsors en worden er wedstrijdverslagen bijgehouden. Er is ook een webshop beschikbaar en er zijn verschillende sponsors betrokken bij de club. Op de website zijn populaire links te vinden en informatieve pagina's over de teams. Voor contactinformatie kan er naar de betreffende pagina worden genavigeerd.

Wil je weten wat SDC'12 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SDC'12 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SDC'12? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDC'12 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar SDC'12 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SDC’12

Bezoekers bekeken ook