Slagerij Blokhuis

Slagerij Blokhuis is een Slagerij gelegen aan Brinkstraat 63-65 in Denekamp.

Meer informatie over Slagerij Blokhuis in Denekamp

Uw Slager Blokhuis is al 100 jaar een traditie en staat bekend om de kwaliteit van hun vlees. Het verse vlees is afkomstig van eigen slachting en de meeste vleeswaren en worstsoorten worden volgens traditionele recepten in hun worstmakerij gemaakt. Ze gebruiken altijd de beste kwaliteit voor hun vleesproducten en selecteren de runderen en varkens zelf bij vaste boeren uit de regio. Hierdoor kunnen ze een lekker en eerlijk stukje vlees garanderen. Naast vers vlees bieden ze ook mooie vleeswaren en worstsoorten, huisgemaakte maaltijden en salades aan. Je kunt zowel in de slagerij zelf terecht als online bestellen in hun webshop. Bij Uw Slager Blokhuis ben je verzekerd van eerlijk vlees en kwaliteit, omdat ze nog zelf hun vee slachten. Het assortiment bestaat voor 90% uit vleeswaren uit hun eigen worstmakerij, waar Meester Worstmaker Christian Blokhuis bijna alles ambachtelijk bereidt. Alles wordt met liefde voor het vak gemaakt en de smaak van vroeger komt terug in al hun producten.

Wil je weten wat Slagerij Blokhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Blokhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Blokhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Blokhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Slagerij Blokhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Blokhuis

Bezoekers bekeken ook