Slagerij Kappelhof

Slagerij Kappelhof is een Slagerij gelegen aan Nordhornsestraat 18 in Denekamp.

Meer informatie over Slagerij Kappelhof in Denekamp

De Zaak vol Smaak is een ambachtelijke slagerij die naast vlees en vleeswaren nog veel meer te bieden heeft. Ze hebben een assortiment van ambachtelijke kwaliteit, met zorg bereid. Daarnaast delen ze ook lekkere recepten en geven ze goed bereidingsadvies. Een van hun specials is de Gratinburger, een heerlijke burger met kaas en reepjes rookspek. Deze special is verkrijgbaar van 23 oktober tot 5 november. Naast vlees en vleeswaren, bieden ze ook varkensvlees, rundvlees, kip en kalkoen, barbecueproducten, gourmet, maaltijden en grillproducten aan. Bij aankoop in de winkel kunt u informatie krijgen over de allergenen van hun producten.

Wil je weten wat Slagerij Kappelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Kappelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Kappelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Kappelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Slagerij Kappelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Kappelhof

Bezoekers bekeken ook