Stichting Heemkunde Denekamp

Stichting Heemkunde Denekamp is een Museum gelegen aan Kerkplein 4 in Denekamp.

Meer informatie over Stichting Heemkunde Denekamp in Denekamp

De Heemkunde Denekamp is een stichting die zich bezighoudt met de geschiedenis van Denekamp en haar omgeving. Ze willen het dagelijks bestaan verbinden met het verleden door kennisoverdracht op gebied van gebruiken, gewoonten en overlevering tot zorg voor landschap, monument en natuur. Op hun website kan je meer te weten komen over de stichting, hun historische onderkomen, doelstellingen en werkgroepen. Ze hebben ook een fotoalbum met oude foto's en elk kwartaal brengen ze een nieuwe uitgave van 't Onderschoer uit met historische verhalen. Je kan de stichting steunen door donateur te worden en dan ontvang je ook elk kwartaal 't Onderschoer. Het Heemhoes, waar de stichting gevestigd is, is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Wil je weten wat Stichting Heemkunde Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Heemkunde Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Heemkunde Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Heemkunde Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Stichting Heemkunde Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Heemkunde Denekamp

Bezoekers bekeken ook