Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop'

Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' is een Kapper gelegen aan Grotestraat 12 in Denekamp.

Meer informatie over Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' in Denekamp

Marijke Benneker is het gezicht achter Studio Flexxup. Ze is begonnen als kapster aan huis en heeft zich gespecialiseerd in styling en visagie. In 2011 is ze haar eigen bedrijf gestart en heeft ze zich verder ontwikkeld als bruidsstyliste, ook internationaal. In 2019 heeft ze samen met collega Britt Koehorst een 'Shop in shop' geopend in het centrum van Denekamp. Op 1 september 2023 zijn ze verhuisd naar de Brinkstraat 42, waar vroeger de buurtsuper van haar ouders was. De nieuwe salon, genaamd 'De Brink', huisvest nu meerdere bedrijven uit de beautybranche, waaronder salon Beautyline Twente van Tanya Teterina. In de salon wordt een ontspannen sfeer gecreëerd en wordt er een fijne ongedwongen salonbeleving geboden.

Wil je weten wat Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Flexxup ‘Barber & Beauty Shop’

Bezoekers bekeken ook