Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis

Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis is een Bouwbedrijf gelegen aan Faradayweg 14 in Denekamp.

Meer informatie over Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis in Denekamp

Roelink & Veldhuis is een timmer- en montagebedrijf uit Denekamp dat gespecialiseerd is in woningbouw, de agrarische sector, dak- en wandbeplating, staalconstructies en (asbest) dakrenovaties. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Gert Roelink en Mark Veldhuis, die veel ervaring hebben opgedaan in de bouwwereld. Ze staan bekend om hun no-nonsens mentaliteit, proactieve en oplossingsgerichte aanpak, gedegen vakkennis en garantie voor goede kwaliteit. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals nieuwbouw van woningen en schuren, verbouwingen, dak- en wandbeplating, bedrijfspanden en staalconstructies, en werk in de agrarische sector. Ze zijn ook gespecialiseerd in (asbest) dakrenovaties. Het bedrijf komt graag bij klanten langs om hun wensen te bespreken. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmer-& Montagebedrijf Roelink & Veldhuis

Bezoekers bekeken ook