Twents eetcafé Melkbeernke

Twents eetcafé Melkbeernke is een Eetcafé gelegen aan Vledderstraat 20 in Denekamp.

Meer informatie over Twents eetcafé Melkbeernke in Denekamp

In het Twentse dorp Denekamp bevindt zich Twents Eetcafé Melkbeernke, een restaurant dat bekend staat om zijn uitstekende keuken, gastvrijheid en sfeervolle inrichting. Het eetcafé werkt zoveel mogelijk met lokale en regionale producten en biedt in de zomer een gezellig terras. Ze zijn onlangs uitgeroepen tot het beste restaurant in de gemeente Dinkelland op basis van het hoogste aantal stemmen en de hoogste waardering. Alle gerechten op de menukaart worden bereid met lokale en regionale producten, waardoor de kaart regelmatig verandert. Melkbeernke koopt direct bij lokale producenten en biedt hen een goede prijs. De naam Melkbeernke is afkomstig van de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, die vroeger melk ophaalde bij boeren voor de melkfabriek. Deze bijnaam werd later ook de bijnaam van eigenaar en chef-kok Roy. Het eetcafé is gevestigd aan de Vledderstraat 20 in Denekamp.

Wil je weten wat Twents eetcafé Melkbeernke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twents eetcafé Melkbeernke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twents eetcafé Melkbeernke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twents eetcafé Melkbeernke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Twents eetcafé Melkbeernke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twents eetcafé Melkbeernke

Bezoekers bekeken ook