V.O.F. Scholten-Wennink

V.O.F. Scholten-Wennink is een Groenteboer gelegen aan Kloppendijk, Hanzeweg 50 in Denekamp.

Meer informatie over V.O.F. Scholten-Wennink in Denekamp

Jan en Elize Scholten Groente & Fruit is een vertrouwd adres voor kwalitatief hoogwaardige groente en fruit in de regio. Ze staan al tientallen jaren bekend om hun uitgebreide assortiment, met onder andere seizoengroenten en specifieke producten zoals schorseneren en pastinaken. Mocht een product niet in het assortiment te vinden zijn, dan is het mogelijk om dit vooraf te bestellen. In de zomer is de kraam ook gevuld met zomerse vruchten zoals aardbeien, frambozen, bramen en bosbessen. Voor contactinformatie kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat V.O.F. Scholten-Wennink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Scholten-Wennink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Scholten-Wennink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Scholten-Wennink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar V.O.F. Scholten-Wennink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Scholten-Wennink

Bezoekers bekeken ook