Vechte Antiek en Curiosa

Vechte Antiek en Curiosa is een Antiekwinkel gelegen aan Nordhornsestraat 215 in Denekamp.

Meer informatie over Vechte Antiek en Curiosa in Denekamp

Erwin, een fervent reiziger, is geobsedeerd door antiek en heeft er zijn beroep van gemaakt. Sinds 1989 is hij actief in deze fascinerende wereld en heeft hij zich voornamelijk gericht op de Duitse markt. Hij heeft twee winkels gehad en bezit nu al 24 jaar zijn eigen winkel in Denekamp, vlakbij de Duitse grens. Wat Erwin zo leuk vindt aan zijn passie/beroep is dat leeftijd geen rol speelt, hoe meer ervaring, hoe beter. Zelfs zijn 91-jarige moeder zegt dat hij zijn belevenissen moet opschrijven, omdat hij er een boek over kan schrijven. Erwin merkt ook op dat antiek de afgelopen jaren sterk onderhevig is aan mode- en stijlveranderingen. Hij deelt zijn winkel met een kledingzaak.

Wil je weten wat Vechte Antiek en Curiosa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vechte Antiek en Curiosa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vechte Antiek en Curiosa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechte Antiek en Curiosa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Vechte Antiek en Curiosa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vechte Antiek en Curiosa

Bezoekers bekeken ook