Yogazin

Yogazin is een Sportschool gelegen aan De Klauwier 17 in Denekamp.

Meer informatie over Yogazin in Denekamp

René Kamphuis, geboren in Denekamp in 1958, heeft na zijn lerarenopleiding 15 jaar in de ICT gewerkt. In 2001 begon hij met het volgen van de docentenopleiding Rajayoga aan de yogaschool in Enschede, gevolgd door de 5-jarige opleiding tot yogadocent aan de Viniyoga Vormingsschool in België. Hij heeft ook een 3-jarige nascholing gevolgd en is erkend door de Europese Yoga Unie. Daarnaast is hij aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Sinds 2004 geeft hij yogalessen in Denekamp, Ootmarsum en Almelo. Je kunt contact met hem opnemen via renekamphuis@yogazin.nl.

Wil je weten wat Yogazin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogazin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogazin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogazin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denekamp. Opzoek naar Yogazin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogazin

Bezoekers bekeken ook